Foto: Publicitātes foto

Šī gada 1. jūnijā pulksten 19 Talsos jau trīspadsmito reizi norisināsies Raimonda Tigula brīvdabas koncerts "Tiguļkalns", kur komponists katru gadu augstākajā no deviņiem pilsētas pakalniem kopā aicina savus mūzikas draugus un domubiedrus, radot īpašu sajūtu vakaru ikvienam koncerta apmeklētājam.

Šogad Tiguļkalna ozolu ielokā komponists Raimonds Tiguls būs kopā ar aktieri Gundaru Āboliņu, pianistu Andreju Osokinu, dziesminieku Kārli Kazāku, dziedātājām Kristīni Kārkli-Kalniņu un Emīliju, ģitāristu Rihardu Lībieti, basģitāristu Robertu Rasu, bundzinieku Kristeru Hartmani, flautistu Andi Klučnieku, jauniešu kori "Aura" un tā diriģentu Edgaru Vītolu, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra stīgu kvartetu, dūdu un bungu grupu "Auļi", kā arī pūšamo instrumentu kvintetu "BRλSS".

Brīvdabas koncerts aizsākās 2012. gadā kā iecere ik vasaru Tiguļkalnā vienkopus pulcēt mūziķus, ar kuriem Raimonda Tigula veidotajos sadarbības projektos atspoguļojas gan komponista daiļrades daudzpusība, gan Latvijas dabai, tautai, kultūrai un dzīvesziņai raksturīgās sajūtas un īpašais skanējums.

Koncerts apmeklētājam ir pieejams bez maksas.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!