Foto: Māris Ločmelis

Divu jauniešu, Martas Krampes un Braiena Martinsona, veidotā muzikālā apvienība "Vēstulēs" pēc spilgtās debijas gada sākumā konkursā "Supernova" nāk klajā ar jaunu singlu "šī vasara", vēlot saviem klausītājiem izbaudīt skaistu un emocijām bagātu vasaru, portālu "Delfi" informē mūziķu pārstāvji.

""šī vasara" ir kā atmiņu vēstule par visu iepriekš vasarās piedzīvoto un vienmēr gaidīto. Tā ir brīvības un miera sajūta, svētki un siltie vakari uz terases laukos vai pagalmā un sajūta, ka viss beidzot ir labi. Šī dziesma ir otrā vēstule mūsu klausītājiem, šoreiz par pozitīvo, atgādinot, ka viss skaistais un bezrūpīgais, kas piestāv vasarai, tūlīt būs iespējams," dalās Marta un Braiens, kuriem priekšā pēdējā ierasti brīvākā vasara pirms 12. klases uzsākšanas rudenī.

"šīs vasaras" mūzikas autori ir Marta Krampe un Braiens Martinsons, tā tapusi sadarbībā ar Arni Račinski, Elviju Pārpuci un producentu Andi Ansonu, ar kuru iepriekš kopā radīta arī debijas dziesma "kur?".

24. maijā "Vēstulēs" varēs dzirdēt koncertzālē "Palladium", kur apvienība kā viesmākslinieki piedalīsies grupas "Laika suns" koncertā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!