Фото: Loreta Dance

Trešdien, 22. maijā, ar pirmo singlu debitē dziedātāja beate, īstajā vārdā Emīlija Beate Bite. Visās straumēšanas platformās iznākusi dziesma "Lelle mana".

Jaunā māksliniece dziedājusi dažādos sastāvos kopš četru gadu vecuma un savas prasmes apguvusi mūzikas skolas vokālajā klasē. Kā vēsta dziedātājas pārstāvji, mūzika ir klātesoša beates dzīvē ik uz soļa gan austiņās, gan fonā, dodoties ikdienas gaitās. Līdz savas mūzikas radīšanai ir noiets garš ceļš, un tagad tā kļuvusi par iekšēju nepieciešamību ielikt dziesmās to, kas nav pasakāms virspusējās sarunās. Tā ir dziļa ieskatīšanās savā personīgajā pasaulē un sajūtās, kuras katrs klausītājs var interpretēt pa savam. beate savu mūziku veido popmūzikas žanrā.

Dziesmas "Lelle mana" pamatā ir ideja un atziņa par cilvēka mūžīgo tiekšanos pēc kaut kā vairāk. "Tā ir nekad neapmierināma dzīšanās pēc kaut kā nākamā, neremdināmas slāpes pēc vēl un vēl. Dziesmas tekstā šī tēma risināta par divu cilvēku attiecībām, taču tematu var paplašināt uz vispārīgu principu, kā jūtas visi cilvēki. Kad tiek sasniegts vai saņemts kaut kas, ko ilgi cilvēks ir vēlējies, tās nekad nebūs beigas. Dziesmā es to centos normalizēt," stāsta beate.

Dziedātāja viesosies dažādās Latvijas vietās vairākos pasākumos vasarā, par kuriem jau drīzumā tiks ziņots sociālajos tīklos.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !