Intervijā Deividam Vaildam ierakstu studijā Sanfernando ielejā "Guns N' Roses" līderis Aksels Rouzs nedaudz pavēris priekškaru uz gaidāmā albuma "Chinese Democracy" saturu.
Vailds, kuram bija iespēja noklausīties ap desmit jaunā diska dziesmu, vēsta, ka grupa tagad skan kā remiksēts "Led Zeppelin" albums "Physical Graffiti".

Žurnālists arī darījis zināmu, ka Rouzs, kas kopš "Guns N' Roses" koncertturnejas 1993. gadā reti parādījies sabiedrībā, izskatās "vecāks un pamatīgāks" salīdzinājumā ar vecajiem labajiem laikiem, kad mūziķis daudz laika veltīja kikboksa treniņiem un veselīgam dzīvesveidam.

Rouzs arī darīja zināmu, ka turpmāk grupas divos diskos netiks iekļautas divas dziesmas, kas radījušas neviennozīmīgu reakciju. Pārmaiņas skārušas 1989. gada disku "Lies" un 1993. gada albumu "The Spaghetti Incident?", kuros attiecīgi vairs nebūs dziesmu "One In A Million" un "Look At Your Game Girl", ko sarakstījis masu slepkava Čārlzs Mensons. Kā atzinis Rouzs, tāds lēmums pieņemts tādēļ, ka dziesmas viegli var tikt pārprastas.

Intervija pilnībā tiks publicēta "Rolling Stone" 3. februāra numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!