Nedēļas nogalē jau ceturto reizi Liepājas centrā tirdzniecības kanāla malā notikušais "Fontaine Festival" pulcējis aptuveni pusotru tūkstoti klausītāju, informēja festivāla projektu vadītāja Jānis Enkuzens.

Foto galerija

Precīzs festivāla apmeklētāju skaits gan tiks aprēķināts vēlāk.

Foto galerija

Enkuzens sacīja, ka festivāls noritējis bez īpašiem incidentiem, tajā valdījusi laba atmosfēra un saņemtās atsauksmes ir pozitīvas. Tāpat pasākumam nav traucējis lietus, kas Liepājā lijis abas festivāla dienas - 14. un 15.augustā.

Šogad "Fontaine Festival" organizēts savādāk nekā iepriekšējos gadus, proti, tas nebijis vērsts uz plašu apmeklētāju skaitu, bet gan vairāk uz pasākuma kvalitāti un labas atmosfēras nodrošināšanu.

Arī nākamgad plānots organizēt "Fontaine Festival", taču pagaidām vēl nav zināms, kādā formātā tas tiks darīts. Iespējams, tieši augusta vidus arī turpmāk būs pasākuma norises laiks.

Jau ziņots, ka šogad festivāla programmā bija iekļauta ārzemju un pašmāju mākslinieku, kuri jau uzstājušies klubā "Fontaine Palace" un guvuši apmeklētāju un kluba saimnieka Stīna Lorenca jeb Luija Fonteina nedalītu atzinību, uzstāšanās. Festivālā uzstājās arī grupas, kas Liepājā viesojās pirmo reizi.

Festivāla trīs gadu pastāvēšanas laikā uz "Fontaine Festival" skatuvēm kāpuši tādi starptautiski atzīti mākslinieki kā "Bloodhound Gang" (ASV), "Ten Years After" (Lielbritānija), Džimijs Klifs (Jamaika), "Sham 69" (Lielbritānija), "Torture Squard" (Brazīlija), "Jesus Volt" (Francija), "Knuclebone Oscar" (Somija), "Panteon Rococo" (Meksika) un daudzi citi, ieskaitot arī pašu "Fontaine Festival" idejas autoru Fonteinu ar savu grupu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!