Latvijas dziedātājs Lauris Reiniks ieguvis vairākas balvas starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā "Voice Of Asia", kas notika Kazahstānas dienvidu pilsētā Alma-Atā.
Kā informē Reinika ierakstu kompānijas "Platforma Records" oficiālā interneta lapa "www.platformacd.lv", noslēguma ceremonijā Reiniks bija visbagātīgāk apbalvotais finālists.

Viņš ieguva skatītāju simpātijas balvu, pilsētas mēra specbalvu, Nacionālā radio balvu, "Radio 31" balvu, telekomunikāciju kompānijas balvu, un Laura dziesmu skaņu režisors Modris Skaistkalns ieguva balvu kā labākais skaņu režisors.

Konkursā, kas notika no 30.jūlija līdz 8.augustam, Lauris izpildīja trīs dziesmas no tikko iznākušā debijas albuma "Planet 4 2" - "Try Baby", "My Memory Tape" un "I Know You The Best".

Festivāla "Voice Of Asia" konkursā uzvarēja Malaizijā populārā dziedātāja Sitija Nurhalizada. Festivāls notiek jau 13.reizi, un tas ir viens no prestižākajiem festivāliem šajā reģionā.

Reiniks esot piesaistījis plašu mediju uzmanību. Pāris dienu laikā viņš sniedzis vairākas intervijas vietējām radiostacijām, televīzijas ziņām un jauniešu žurnāliem. Latviešu dziedātājam pat tika uzticēta festivāla otrās dienas norises dienasgrāmatas vadīšana. Daudzi arī izrādīja ieinteresētību par Reinika albumu.

Konkurss "Voice Of Asia" pavēris Reinikam muzicēšanas iespējas arī citur pasaulē. "Festivāla laikā izdevās nodibināt ļoti vērtīgus un tālejošus kontaktus. Jau tagad skaidri ir zināms, ka nākošajā gadā Lauris ir gaidīts Bulgārijā uz līdzīga veida pasākumu. Interesi par Lauri izrādīja arī daudzas citas valstis. Filipīnu pārstāvis ievadīja sarunas par iespēju Laurim dziedāt duetā ar viņu dziedātājiem," pavēstīja mūzikas izdevniecības "Platforma Records" direktors Rimants Liepiņš, kurš arī bija devies uz festivālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!