Foto: AFI
Britu mūzikas veterāns Morisejs īsi pirms karaliskajām kāzām, nosaucis Lielbritānijas karalisko ģimeni par "diedelniekiem", raksta ārvalstu prese.

Mūziķis paziņoja, ka viņš neskatīsies Velsas prinča Viljama un lēdijas Keitas Midltones kāzas, kuras, plānots, ka vēros vairāk kā divi miljardi cilvēku visā pasaulē. "BBC 5live" viņš skaidroja, ka viņam nav saprotama saceltā ažiotāža ap šīm kāzām.

"Kādēļ man būtu jāskatās šīs kāzas? Kādēļ lai es tās skatītos?" jautā Morisejs, turpinot: "Es neko no tā nevarētu uztvert nopietni. Es nedomāju, ka tā dēvētā karaliskā ģimene runā Anglijas vārdā, un es nedomāju, ka Anglijai tā ir vajadzīga. Es visā nopietnībā uzskatu, ka viņi ir diedelnieki un nekas cits. Nedomāju, ka viņi kalpo kādam mērķim".

"Bekingemas pils sniegtajos paziņojumos presei teikts, ka cilvēki viņus mīl, taču ejiet un runājiet ar cilvēkiem uz ielas, viņi smiesies par jums. Tā tiešām būs," piebilda mūziķis.

Kā ziņots, piektdien 29. aprīlī Londonā Vestminsteras abatijā notiks karalienes Elizabetes II mazdēla, nākamā kroņprinča Viljama un viņa ilggadējās draudzenes Ketrīnas Midltones kāzu ceremonija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!