Foto: Publicitātes foto

Ar latviešu pagrīdes mūzikas leģendu "Dzeltenie pastnieki" un zviedru grupas "Sonic Surf City" uzstāšanos sestdien, 31. martā divu gadu jubileju svinēs Latvijas Universitātes radio NABA klubs "Nabaklab", portālu "Delfi" informē kluba pārstāvji.

Zviedri "Sonic Surf City" klausītājiem sniedz enerģisku surf un poproka devu labākajās "Beach Boys" tradīcijās, bet pašmāju grupa "Dzeltenie pastnieki" šobrīd aktīvi strādā pie savas jaunās koncertprogrammas. Pēc koncerta balli zālē "Morbergs" turpinās radio NABA mūzikas instruktoru projekts "Pērļu zvejnieki" ar dejojamu audiovizuālu projektu "Video ritmi".

Kluba otrajā zālē "Auguste" dejotgribētājus izklaidēs Nils Īle ar "Afro ambient" un radio NABA mixmeistars AG.

Klubs durvis pirmoreiz vēra 2010. gada 1. aprīlī un kopš tā laika kļuvis par daudzu pašmāju un ārvalstu mūziķu iemīļotu koncertu vietu – "Nabaklab" uzstājušās tādas ārvalstu mūzikas apvienības kā "The Living Jarboe", "Voivod", "Tarakany", "Covenant", "De/Vision", "A Storm of Light", "Handsome Furs", "Leatherface", "Nomeansno", "Paprika Korps", "The Toasters", "Master Musicians of Bukkake" un daudzas citas. Kopumā uzstājušās vairāk nekā 200 ārvalstu mūzikas grupas un mākslinieki. Bet kā teic kluba vadītāji - runājot par Latvijas muzikāliem projektiem – koncertus snieguši praktiski visi sevis cienoši, klubam atbilstošie mūziķi un grupas.

Klubs šo gadu laikā pierādījis, ka spēj būt ne tikai kvalitatīvu koncertu zāle, bet arī regulāru izstāžu, lektoriju, kino un teātra izrāžu norises vieta. Jau trešo gadu "Nabaklab" līdzorganizē festivālu "Laba Daba", kurš šogad notiks 3. un 4. augustā.

"Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, sestdienas pasākuma sākums plkst. 21:00.

Foto: 'Nabaklab' atklāšana

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!