Foto: DELFI
Portāla "Delfi" un "Prāta vētras" slēpņošanas akcijā noskaidrots pirmās dienas uzvarētājs. Sīvā konkurencē balvu – divus ielūgumus uz "Prāta vētras" koncertu Rīgā un jauno albumu "Vēl viena klusā daba" ar visu grupas dalībnieku autogrāfiem – ieguva kāds jaunietis, kurš ieradās aptuveni desmit minūtes pēc akcijas izsludināšanas.

Uzvarētājs, rokā turēdams profesionālo GPS sistēmu, atzīst, ka izdomājis pamēģināt "cik tālu būs jābrauc", bet beigās noskaidrojies, ka "jāiziet tikai ārā no darba", tāpēc līdz attiecīgajai vietai nokļuvis tik ātri.

"Es no bērnības viņus klausos. Neesmu baigais fans, bet atceros, ka manā skolā viņi bija vieni no pirmajiem, kuri uzstājās, kad viņi vēl nebija populāri. Pirmā tāda latviešu grupa, kas aizrāva," viņš skaidro, kāpēc devies uzmeklēt izsludinātos labumus.

 "Delfi" sagādātos "Prāta vētras" labumus izmisīgi, spītējot lietum un vējam, traucās saņemt arī kāds jauneklis uz velosipēda, kurš, bremzējot slapjajā zālē, gandrīz ietriecās "Delfi" ceļu reportiera auto  durvīs, savukārt meitene, kas steidzās pārspēt velosipēdistu, spēcīgi taranēja vadītāja pusē esošo logu.

Slēpņošanas akcija norisināsies no 11. jūnija līdz 22. jūnijam, katru dienu portālā "Delfi" un tam piesaistītajos sociālajos tīklos izziņojot koordinātas balvas atrašanās vietai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!