Daudzsološais britu melanholiskās elektronikas izpildītājs Sohn nominēts AIM Neatkarīgās mūzikas balvai kategorijā "Gada izlaušanās" ("Breakthrough Of The Year").

Kā portālu "Delfi" informē "Positivus Music" pārstāvji, mūziķis jau 27. novembrī pirmo reizi viesosies arī Latvijā, "Palladium" koncertzālē. Biļetes sākot no 15 eiro pieejamas www.palladium.lv un visās "Biļešu Serviss" kasēs.

1999. gadā dibinātā "Association of Independent Music" ir pasaulē lielākā neatkarīgo mūzikas ierakstu kompāniju apvienība, kurā darbojas vairāk nekā 850 biedri. AIM balvas tiek pasniegtas kopš 2011. gada ar mērķi popularizēt neatkarīgo mūziku, un šogad tās tiks sadalītas 16 nominācijās. Kategorijā "Gada izlaušanās" Sohn konkurenti ir "Future Islands", "Londong Grammar" un "Young Fathers" un citi.

Sohn, īstajā vārdā Kristofers Teilors (Christopher Taylor), ir Londonā dzimis mūzikas producents, dziedātājs un multiinstrumentālists, kura daiļradi kritiķi raksturo kā Džeimsa Bleika (James Blake), "Bon Iver", kā arī "Palladium" jau koncertējušā "How To Dress Well" stilu gaumīgu apvienojumu. Savas salīdzinoši neilgās darbības laikā Sohn ir sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā Lanu Del Reju, Banks, Kwabs un Rhye.

Biļetes uz koncertu nopērkamas www.palladium.lv un visās "Biļešu Serviss" kasēs. Biļetes cena - sākot no 15 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!