Latvijas hiphopa mūziķu apvienība "B.A.R.S.", kurā ietilpst ROBS, Čakijs un Corona piedāvā jaunu kompozīciju ar nosaukumu "Mēs nākam smagi".

"Šis projekts ir interesants ar to, ka tam ir raksturīgs dinamisks un Latvijas hiphopā vēl reti sastopams skanējums, kurā mākslinieki apvieno vispārpieņemtos un ierastos hip hop kanonus ar mūsdienīgu elektronikas pieskārienu.

Izpildījuma ziņā dziesmās masveidīgi tiek izmantotas vārdu spēles, metaforas, daudzvārdenes, kā arī ironija, kas darbiem piešķir savu, unikāli atšķirīgu rokrakstu, kas nav salīdzināms ar jau ierasto un visiem labi pazīstamo hiphopu," norāda mūziķi.

"B.A.R.S." dalībnieku jaunākais veikums "Mēs Nākam Smagi" visprecīzāk ataino šī projekta koncepciju un filozofiju. Vienlaikus šī dziesma ir arī no topošās apvienības relīzes, kura dienasgaismu varētu ieraudzīt nākamā gada pašā sākumā, paredz apvienības dalībnieki.

"B.A.R.S." - "Mēs nākam smagi"

Dziesma savu pirmatskaņojumu piedzīvoja 31. jūlijā, Kalnciema Kvartālā, radio "Pieci" viena gada dzimšanas dienas svinībās.

"B.A.R.S." ir šogad izveidojusies hip hop apvienība, kurā kopumā piedalās prāvs pulciņš vietējā scēnā jau vairāk vai mazāk zināmi izpildītāji - Čakijs, ROBS, Kosmo, MMelodijas, Hightunes, Lessfucc un "Dirty Deal Audio" dalībnieks Corona.

Dziesmas ieraksts veikts "Dirty Deal Audio HQ" studijā un apstrādi ir veicis Ansis Kolmanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!