Foto: Shutterstock
Portāls "Delfi" piedāvā iepazīties ar ceļa remontdarbu karti, kas ietkemē maršrutu uz Liepājā 10. un 11. jūlijā notiekošo festivālu "LMT Summer Sound".

Remontdarbu posmi kartē atzīmēti ar oranžu krāsu.

Kā liecina Latvijas Valsts ceļu mājaslapā pieejamā informācija, maršruta Rīga (Skulte) – Liepāja (A9) šosejas posmā, kas šķērso Jelgavas un Dobeles novadus (24,40.-38,18. km) 10. jūlijā darbosies aptuveni 6 luksofori, bet 11. jūlijā to skaitu plānots samazināt līdz četriem. 12. jūlijā darbi objektā nenotiks, bet turpinās darboties četri luksofori. Šajā posmā būs ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/h. Lai šķērsotu attiecīgo būvobjektu, jārēķinās ar laiku līdz 30 min. Šo posmu iespējams apbraukt caur Jelgavu vai Kuldīgu.

Uz Liepājas šosejas Tukuma un Dobeles novados (39.-60. km) 10. un 11. jūlijā darbi notiks, taču festivāla laikā pa dienu paliks tikai divi luksoforu posmi. 12. jūlijā būvdarbi netiks veikti un arī luksoforu nebūs. Attiecīgajā posmā saglabāsies braukšanas ātruma ierobežojumi.

Durbes un Grobiņas novados (Liepājas šosejas 163,28.-185,8. km) festivāla laikā vienā posmā darbosies luksofora, bet otrā − satiksmes regulētājs. Ja laika apstākļu dēļ darbi objektā nenotiks, tad luksoforu un regulētāju nebūs.

Savukārt tiem, kas uz Liepāju dosies no Lietuvas puses, jārēķinās, ka šosejas Liepāja – Lietuvas robeža (Rucava) (A11) 27,326.-50,496. km attiecīgajā nedēļas nogalē būs 5-6 luksoforu posmi. Šo ceļa posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Rucava – Bārta – Dubeņi – Grobiņa (P113), liecina Latvijas Valsts ceļu mājaslapā pieejamā informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!