Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 5. februāra, vakarā pie televīzijas skatītājiem pēc neilgas pauzes atgriezās iepazīšanās šovs Precamies!?! un trīs ekspertes – Lote Gediņa, Māra Ošuroka un Binnija Ārberga.

"Līdzīgi kā ārsti, kuri ikdienā sastop cilvēkus ar sāpēm, kaitēm un sūdzībām par sliktu pašsajūtu, mēs raidījumā tiekamies ar cilvēkiem, kuriem nogājis greizi, veidojot attiecības. Ar lielu cieņu un apbrīnu klausāmies, cik mierīgi un pat gaiši raidījuma varoņi stāsta par savām kļūdām, vilšanos un neveiksmēm un cik cerību pilni viņi ir gatavi atkal uzsākt attiecības.

Tas iedvesmo. Ceru, ka ne tikai mūs, raidījuma veidotājus, bet arī skatītājus. Lai zem akmeņiem sāktu augt zāle, tie jākustina! Ceru, ka arī jaunajā sezonā satiksim cilvēkus, kuri, neskatoties uz savu reizēm sāpīgo attiecību pieredzi, būs gatavi atkal ticēt, cerēt un mīlēt," skatītājus otrajā sezonā sveic viena no šova Precamies!?! vadītājām Gediņa.

Otrās sezonas pirmā raidījuma galvenais varonis bija 48 gadus vecais Tairons, kuram pirmās attiecības sākušās 13 gadu vecumā, kad viņš iemīlējies 11 gadus vecākajā pionieru vadītājā.

Par Tairona sirdi cīnījās trīs drosmīgas dāmas - 48 gadus vecā pārdevēja Lilita, 34 gadus vecā juriste Inita un 47 gadus vecā klientu apkalpošanas speciāliste Solveiga, no kurām Tairons izvēlējās par sevi jaunāko juristi Initu, no kuras gan, kā norādīja ekspertes, viņam esot mazliet bail.

Kā vēsta LNT pārstāvji, pirmās sezonas laikā iespēju iepazīties izmantoja teju 200 atšķirīga vecuma cilvēki, un, lai gan līdz šim īpaša uzskaite nav veikta, zināms, ka daudzi no viņiem satiekas vai turpina sazināties un daži pat gatavojas kāzām, bet tie, kuri savu otru pusīti vēl nav atraduši, tiek aicināti pieteikties šova Precamies!?!, kas turpmāk ik darba dienas vakaru atkal priecēs skatītājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!