Foto: Publicitātes foto
Pašmāju blūzroka un fanka apvienība "The Coconuts" 18. martā laidīs klajā savu debijas albumu "Amid Opposites". Īsi pirms albuma iznākšanas grupa piedāvā noklausīties otro singlu no albuma – "Love Song", ko paši grupas dalībnieki raksturo kā mierpilnu un vieglu stāstu par mīlestību.

Albums "Amid Opposites" tika ierakstīts 2015. gada augustā, romantiskā noskaņā, nelielā koka namiņā Ēveles pagastā, Burtnieku novadā. "Amid Opposites" tika ierakstīts dzīvās sesijas formātā, visiem grupas dalībniekiem vienlaicīgi atrodoties vienā telpā. "The Coconuts" ar šo albumu ir vēlējušies norādīt uz to, cik daudz lietas šajā dzīvē notiek pretstatu un mijiedarbības rezultātā, kurām pa vidu ir cilvēks, kurš nemitīgi rada kaut ko jaunu, tādējādi turpinot šo bezgalīgo pretstatu mijiedarbības ritmu.

"Amid Opposites" albuma prezentācijas koncerts norisināsies 18. martā, Spīķeru koncertzālē.

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā. Biļešu skaits ierobežots.

Grupa "The Coconuts" rada mūziku un uzstājas kopš 2012. gada nogales, pašu spēkiem, 2014. gada pavasarī, izdodot savu pirmo minialbumu ar nosaukumu "Appetizer". Šobrīd grupa strādā pie sava otrā ieraksta izdošanas, kurš pie klausītājiem nonāks jau pēc mēneša.

"The Coconuts" gadu gaitā ir uzstājušies daudzviet Latvijā, kā arī ārpus Latvijas robežām – "Riga Funk" festivālā, Siguldas blūza festivālā, "Positivus" festivālā, Latvijas Mākslas akadēmijas karnevālā, Viļņas pilsētas svētkos, Tartu indie mūzikas festivālā un citur.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!