Sagaidot jau desmito Baltijas lielāko mūzikas festivālu "Positivus", "Lattelecom" kanālā "360TV" "Mūzikas domnīcā" arvien vairāk tiek pievērsta uzmanība aktualitātēm par un ap "Positivus". Sadarbībā ar "360TV", aicinām iepazīties ar vēl vienu no festivāla māksliniekiem – grupu "Choir of Young Believiers".

Grupa ir dāņu mūziķa Jannisa Noia Marigiannis (Jannis Noya Makrigiannis) projekts, kurā nepārtraukti mainās viesmākslinieki. Projekts izveidots 2006. gadā, kad pēc savas iepriekšējās grupas izjukšanas viņš pārcēlās uz Grieķiju un sāka strādāt pie solomateriāla. Pēc atgriešanās Dānijā, viņš uzrunāja domubiedrus un draugus, radot apvienību "Choir of Young Believiers". Dzimtajā Dānijā grupa tiek augstu novērtēta un tās dziesmas ir sasniegušas topu pirmās pozīcijas.

Apvienības daiļradē ieskanas gan folkmūzikas elementi, gan orķestra cienīgi aranžējumi, savukārt tekstos nojaušanas tumšas un drūmas noskaņas. Tiem, kuri skatījusies skandināvu seriālu "The Bridge" pazīstama būs viena no populārākajām "Choir of Young Believers" dziesmām – "Hollow Talk", – kas skan tā ievadā.

"Mūzikas domnīcā" arī reperis Ozols par savu gaidāmo priekšnesumu "Positivus" festivālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!