Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 3. augusta, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt jaunu Francijas, Vācijas un Beļģijas kopražojuma romantisku komēdiju Divas dienas Ņujorkā (2 Days in New York), kas ir turpinājums 2007. gada populārajai komēdijai Divas dienas Parīzē.

Filmas sižets ir sekojošs: francūziete Mariona (Žilī Delpī) ir izbeigusi attiecības ar Džeku un dzīvo Ņujorkā. Tur viņa iepazīstas ar tumšādaino amerikāni Mingusu (Kriss Roks), un abi uzsāk kopdzīvi. Taču drīz viņu attiecībām nākas izturēt reālu pārbaudījumu - pie viņiem ierodas Marionas ekscentriskais tēvs un māsa Rouzija ar bijušo draugu.

Filmas Divas dienas Ņujorkā reklāmas treileris

Gluži tāpat kā iepriekšējai filmai, arī jaunās filmas galvenā varone, režisore, producente un scenārija autore ir franču izcelsmes amerikāņu aktrise un dziedātāja Žilī Delpī, kura pirms 22 gadiem no Francijas pārcēlās dzīvot uz ASV un 2001. gadā ieguva šīs valsts pilsonību.

Savukārt pārējās lomās skatāmi populārais komiķis Kriss Roks, Daniels Brīls, Dilans Beikers, Vinsents Gallo sevis paša lomā, kā arī aktrises tēvs reālajā dzīvē Alberts Delpī.

Filmas pasaules pirmizrāde notika šī gada janvārī Sandensas filmu festivālā, pēc tam rādīta arī citos prestižos kino forumos, bet tagad tā nonākusi arī plašākā kino nomā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!