Foto: RIA Novosti/Scanpix

Šī gada festivālā "Summer Sound", kas norisināsies Liepājā 2. un 3. augustā, uzstāsies vairāki ārzemju un pašmāju mākslinieki – "Gogol Bordello", Sigala, Dynoro, "Bermudu divstūris", "Carnival Youth", "Labvēlīgais tips" un citi, informē festivāla rīkotāji.

Festivāla galvenie mākslinieki šajā gadā būs čigānu panka karaļi no "Gogol Brodello", pasaules elektroniskās mūzikas topu līders Sigala, lietuviešu elektroniskās mūzikas uzlēcošā zvaigzne Dynoro un populāras pašmāju grupas un dziedātāji – "Bermudu divstūris", "Carnival Youth", "Labvēlīgais tips", "Laime pilnīga", "Very Cool People" kopā ar ansi, Edavārdi un Kristīne Prauliņa, Viņa, "Double Faced Eels", Makree (Live), Kriss Noa un dīdžejs Toms Grēviņš.

Tuvojoties festivālam, mākslinieku saraksts tiks papildināts.

Savukārt aizvadītajā nedēļas nogalē, Rīgas Sporta manēžā tika aizvadīta "Summer Sound Spring Session" ballīte, kurā uzstājās Tujamo, "Bermudu divstūris", Ozols un populāru Latvijas dīdžeju plejāde – Toms Grēviņš, DJ Rudd, Makree un DJ Gustavito.

"Mums ir prieks, ka esam sākuši iedzīvināt tradīciju svinēt dzīvi un baudīt mūziku ar "Summer Sound" apmeklētājiem vairākas reizes gadā – vasarā, lieliskākajā pludmalē Latvijā – Liepājas pludmalē un sagaidot pavasari – Rīgā. Paldies visiem, kuri izbaudīja pirmo no 2019. gada "Summer Sound" pasākumiem, tiekamies jau drīzāk nekā liekas! Paldies!" komentē festivāla organizators Uldis Pabērzis.

Festivāls "Summer Sound" 2019. gadā norisināsies devīto reizi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!