Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 17. augustā, Limbažu pilsdrupās norisināsies jau otrais alternatīvās un rokmūzikas festivāls "Limbizkvīts", kurā uz divām skatuvēm kāps tādi mākslinieki kā "Pienvedēja piedzīvojumi", PND, "Jūdas graši", "Inokentijs Mārpls", "Sudden Lights", "Gapoljeri", "Bloody Heals", Imants Daksis, Edgars Šubrovskis, "The Dimond Blow" (Austrālija), "Skinny Cheese" u.c., portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāju pārstāvji.

Apmeklētājus priecēs arī citas mākslas formas – improvizācijas teātris un leļļu teātra performances. Festivāla teritorijā vīriem būs iespēja apkopt savu galvas apmatojumu "Royal Dandy" portatīvajā frizētavā. Programmā dienas sadaļā paredzētas arī izklaides bērniem. Visas dienas un nakts garumā būs iespēja mieloties ar gardiem ēdieniem un veldzēties atspirdzinošiem dzērieniem.

Biļetes uz festivālu iepriekšpārdošanā par draudzīgāku cenu iespējams iegādāties visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās, DUS CIRCLE K, kā arī internetā. Biļetes būs iespējams iegādāties arī uz vietas festivāla dienā, taču biļešu skaits ir ierobežots.

Foto: Publicitātes foto

Sekot līdzi festivāla aktualitātēm iespējams "Facebook" profilā un "Instagram".

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!