Foto: F64
Otrdien, 2. jūlijā, Siguldas pilsdrupu estrādē ar koncertu atgriezās LP jeb Laura Pergolicci, kura prezentēja savu piekto albumu "Heart To Mouth".

Plaši iepazīta ar superhitu "Lost On You" (straumēta vismaz 500 milj. reižu un "YouTube" vietnē videoklips vērots gandrīz 250 milj. reižu), tagad māksliniece savu radošo darbību ar nu jau piekto pilnapjoma albumu "Heart To Mouth". LP stāsta, ka to tā nosaukusi, jo brīdī, kad viņa nākusi klajā ar savām melodijām, jutusi: "[..] tiešu saikni starp sirdi un muti. Vai tās ir bēdīgākas dziesmas vai lielas himnas, tās visas nāk no vienas un tās pašas vietas."

Jaunā albuma vārdā nodēvēta visa turneja, līdz ar to koncertprogrammā papildus jau labi pazīstamajiem hitiem "Lost On You", "Muddy Waters", "Strange", "When We're High", "Other People", "Tightrope" u.c. izskanēja arī jaunie "Girls Go Wild", "Shaken", "Special" un "Recovery".

Jautāta par savu saikni ar skatītājiem, LP paskaidro: "Man visi mani klausītāji ir viena liela ģimene. Kad ieraugi degošas acis un saproti, ka tava mūzika iekļūst tajās, tās ir ar neko nesalīdzināmas sajūtas, īsts brīnums! Un es saprotu, ka maniem faniem absolūti vienalga, kā izskatos, cik veca esmu, galvenais ir tas, ka viņi iedziļinās dziesmās un saņem to vēstījumu, ko vēlos viņiem nodot. Mīlestība mūs vieno."

LP Latvijā viesojās jau trešo reizi – pirmoreiz viņa uzstājās "Arēnā Rīga" 2017. gadā, bet pērn – Siguldas pilsdrupu estrādē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!