Mūziķis Ansis Klintsons un grupa "Logo" laiduši klajā singlu "Karma" un albumu "12", kurā apkopotas pēdējo gadu laikā tapušas kompozīcijas – gan Anša Klintsona solo, gan ar grupu kopā radītas dziesmas.

"Visums, arī tu un es, esam tādi, kādiem mums jābūt. Šī dziesma ir kā mūsu pašattīrīšanās, kā grēku izpirkšana pret sievietēm, visticamāk, tā ir karma, kas mūs ir sameklējusi, lai gan karmas jēdziens ir pilns ar sagrozījumiem un leģendām. Prieks, ka varam sanākt kopā un radīt pilienu mūzikas jūrā," par jauno dziesmu stāsta grupas līderis Ansis Klintsons.

"Šis nav "atgriešanās" vai "come back" albums – šī ir cita kvalitāte – šeit tiešām saliktas 12 dziesmas kā fotogrāfijas albumā, no dažādiem periodiem caur kuriem esam gājuši mēs visi – gan katrs kā indivīds, gan kā nācija, gan ar savu rokenrolu, gan ar krīzes gadiem," atklāj Klintsons.

"Noliekot šo dziesmu apvienojumu pieejamu internetā, straumēšanas platformās un citur, beidzot ar mierīgu sirdi varu ķerties pie jaunu kompozīciju radīšanas. 12 dziesmu izdošana un nodošana klausītājiem ir kā tāda tvaika nolaišana radošajam katlam, kurš vienreiz iedarbināts un negrib pārstāt vārīties, neskatoties uz racionālā prāta loģiskajiem spriedumiem," tā Ansis par albuma publicēšanu.

Pašlaik grupā spēlē: Raimonds Špakovskis – ģitāras; Mareks Motte – taustiņi, fx; Mārtiņš Rubiks – bungas; Jolanta Shultz – bass, čells, balss; Ansis Klintsons – balss, ģitāras.

Ieraksti tapuši sadarbojoties ar Mārtiņu Burkevicu, Ingaru Viļumu, Jāni Kalvi, Rinaldu Zelmeni, Krišjāni Geidānu, Lotāru Lodziņu, Velgu Vītolu, Ilzi Riži.

Albums "12" pieejams populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!