Foto: Publicitātes attēls
Šī gada 22. novembrī klajā nāks popzvaigzes Robija Viljamsa karjerā pirmais Ziemassvētku albums "The Christmas Present", informē "Sony Music" pārstāve Latvijā Guna Zučika.

Albums būs pieejams CD (standarta un delux), plates un kasetes formātos. Dubultais albums iekļaus divus diskus – "Christmas Past" un "Christmas Future", kuros varēs atrast gan oriģinālkompozīcijas, gan īpašas svētku kaverversijas ar tādu viesu piedalīšanos kā Rods Stjuarts (Rod Stewart) Braians Adamss (Bryan Adams), Džeimijs Kalams (Jamie Cullum) un Taisons Furijs (Tyson Fury).

"Esmu ārkārtīgi priecīgs izziņot savu pirmo Ziemassvētku albumu. Esmu daudz ko paveicis savā karjerā un šī albuma izdošana ir vēl viens sapņa piepildījums. Šī albuma veidošana ir bijusi ļoti jautra un es nevaru sagaidīt, kad jūs visi to beidzot varēsiet izdzirdēt," teicis pats Robijs Viljamss.

"The Christmas Present" ir Robija Viljamsa 13. studijas albums. Albuma dziesmas sarakstītas un pats albums ierakstīts dažādās vietās, tai skaitā Londonā, Stokā pie Trentas, Losandželosā un Vankūverā. Lielāko daļu dziesmu producējis Robija ilggadējais partneris Gajs Čambers (Guy Chambers) kopā ar Ričardu Flaku (Richard Flack).

Robijs Viljams ir viens no atzītākajiem māksliniekiem Eiropā ar sešiem no Top 100 pārdotākajiem albumiem Lielbritānijas vēsturē, vairāk nekā 80 miljoniem pārdotu albumu, 14 numur viens singliem un 18 "BRIT Awards" balvām, kas ir vairāk nekā jebkuram citam māksliniekam mūzikas vēsturē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!