Foto: DELFI
Nākamā gada festivāls "Sansusī" notiks no 7. līdz 9. augustam. Savukārt, "LMT Straume" 25. decembrī publicēs jau ceturto "Sansusī" instrumentālistu kautiņu, portālu "Delfi" informē festivāla pārstāvji.

Festivāls nemainīgi jau septīto gadu notiks augusta otrajā nedēļas nogalē. Festivāla celšanas nedēļa ar bezmaksas ugunskura koncertiem vakaros arī nākamgad sāksies jau pirmdienā, 3. augustā. Līdzīgi kā iepriekš festivāla programma netiks izziņota. Festivāla apmeklētāji ir aicināti braukt uz visām trim dienām. Ierodoties festivālā varēs iepazīties ar tā programmu."

"LMT Straume" savā kanālā diviem pianistu kautiņiem un sitēju kautiņam no 25. decembra pievienos arī čellu kautiņu no "Sansusī" dzimtajiem mežiem Susējā – festivāla gaisotnē.

Čellu kautiņš noritēja 2019. gada festivālā "Sansusī" un tajā piedalījās festivāla vecbiedrs čellisti Ēriks Kiršfelds un festivāla jaunpienācējs čellists Jānis Pauls, kā arī dzejniece Marija Luīze Meļķe. Visu līdzšinējo un arī šī kautiņa video veidojis Toms Harjo.

Biļetes uz festivālu nopērkmas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!