Svinot albuma "Izlaušanās" desmitgadi, reperis Edavārdi piedāvā jaunu singlu un video "Teikuma beigās", portālu "Delfi" informē mūziķa menedžere Maija Kuzņecova.

Kā raksta repera pārstāve, jaunā dziesma un klips ir atskats uz pēdējiem 13 gadiem, kuru laikā izpildītājs ir paspējis izdot septiņus albumus un arī vairākus singlus. Tāpat Edavārdi uzstājies uz dažādām skatuvēm, sākot ar nelieliem klubiem un beidzot ar festivāliem.

Videoklipā piedalās arī repera Edavārdi kolēģi no apvienības PKI – ansis, Skutelis, Eliots un Arčijs. "Vienmēr vēlējos sev šāda veida video un arī šis sapnis ir piepildījies. Viss, ko es un mani biedri esam darījuši, ir iemūžināts gan dziesmās, gan dažādos apšaubāmas kvalitātes video, tāpēc šī ir lieliska iespēja iziet cauri visam šim materiālam. Stāsts vēl nav beidzies, bet esam sasnieguši teikuma beigas. Pēc desmit gadiem nāksies radīt vēl vienu šāda veida darbu," stāsta Edavārdi.

Par dziesmas muzikālo pavadījumu parūpējās Helmuts Šteins (Katapult), savukārt par ierakstu un skaņas apstrādi ir atbildīgs rolands če("Siera plate", TRIPPLE SEX, dope boy supreme). Video un vizuālā noformējuma autore ir Maija Kuzņecova. Klipā ir izmantoti video no personīgajiem arhīviem, kā arī no Edavārdi "Youtube" kanālā atrodamajiem pasākumu video atskatiem.

Jau ziņots, ka svinot albuma "Izlaušanās" desmitgadi, Edavārdi šā gada sākumā uzstājas piecās dažādās Latvijas pilsētās. Programmā īpaši tiek akcentēts repera agrīnais muzikālais materiāls. Tuvākie koncerti notiks Valmierā ("Tinte", 21.02.) un Jelgavā ("Melno cepurīšu balerija", 29.02.). Tāpat gaidāms arī īpašs pārsteigums kurzemniekiem ar papildkoncertu 27. martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!