Reperis Ozols un dziedātājs Intars Busulis ierakstījuši kopīgu dziesmu "Mans ceļš", ko laiž klajā šā gada jūnijā.

Dziesma "Mans ceļš" ir otrais singls no Ozola septītā studijas albuma.

Dziesma ierakstīta kopā ar Intaru Busuli, bet mūziku šoreiz veidojuši "Katapullt" un "Sickgoodmusic" pārstāvji. Ieraksta procesā piedalījās arī bītmeikeris Niklāvz, Andis Ansons, kā arī Arnis Račinskis.
Ozols par albumu un koncertu stāsta: "Plānots, ka jaunais studijas albums iznāks vasaras otrajā pusē pirms 22. augusta koncerta, kas bija ieplānots Lucavsalā. Saistībā ar ārkārtējās situāciju uzlabošanos valstī un pasaulē, mums ir rasta iespēja realizēt šo notikumu, bet nu jau jaunā lokācijā. Precīza informācija par vietu, viesiem un biļešu tirdzniecību sekos jau tuvākajās dienās. Visas iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas."

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Viņš muzikālo darbību uzsāka 1996. gadā grupu "Fact" un "Rool Makaz" sastāvā. Solokarjeru uzsāka aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu "Neko 2005" (2000.), pēc kura sekoja albums "Cieņa un mīlestība" (2001.), "Augstāk, Tālāk, Stiprāk" (2002.), "Dūzis" (2003.) un 2009. gadā izdotais albums "Neatkarība". Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015. gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu "Atpakaļ nākotnē". Savas radošās darbības laikā Ozols uzstājies Dziesmu svētkos ar apvienoto kopkori, ar apvienību "Austrumubloks" viesojies pie eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, sasniedzis Zelta diska statusu ar albumu "Cieņa un mīlestība", kā arī "Ausgtāk, Tālāk, Stiprāk" un piecas reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!