Foto: Publicitātes foto

Šovasar nenotiks arī ģimenēm draudzīgais mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba", kas bija paredzēts no 7. līdz 9. augustam. Festivāls pārcelts uz 2021. gadu un notiks no 6. līdz 8. augustam, liecina informācija "Labas dabas" oficiālajā "Facebook" kontā.

"Mēs ilgi rēķinājām un domājām, kā 2020.gadā izgrozīties, lai dotu sev iespēju sarīkot mazu un ekskluzīvu festivālu 1000 personām. Rezultātā esam nonākuši pie lēmuma, ka šogad festivāls nevar notikt," raksta "Labas dabas" organizatori.

Līdz šim iegādātās biļetes būs derīgas arī 2021.gada festivāla apmeklējumam un maiņa nav nepieciešama. Rīkotāji uzsver, ka ļoti novērtēs, ja atbalstot "Labu dabu" un kultūras nozari, kas šobrīd ir neapskaužamā situācijā, biļešu īpašnieki nesteigsies ar iegādātās biļetes atgriešanu, lai saņemtu atpakaļ naudu.

Taču, ja kādu iemeslu dēļ nebūs iespējams apmeklēt pārcelto pasākumu un nav neviena, kam biļetes atdāvināt vai pārdot, naudu par biļetēm, kas iegādātas "Biļešu servisa" tīklā, var saņemt ar pārskaitījumu, aizpildot pieteikuma veidlapu līdz 2020.gada 21.augustam.

"Labas dabas" organizatori arī vēsta, ka, gatavojoties 2021. gada festivālam, biļešu tirdzniecība un organizatoriskie darbi nākamā gada festivālam netiks pārtraukti. Biļetes cena līdz nākamā gada pavasarim paliks nemainīga – 45 eiro.

Jau ziņots, ka Covid-19 pandēmijas dēļ uz nākamo gadu pārcelti tādi festivāli kā "Summer Sound", "Positivus", "Bauska Taste" un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!