Foto: Publicitātes foto
Reperis Ozols kopā ar rolandu če un dziedātāju Lindu Leen radījuši jaunu versiju 2001. gada dziesmai "Cīņa", kas bija ieļauta Ozola debijas albumā "Cieņa un mīlestība".

Debijas albuma jubilejas kontekstā Ozols plāno vairākas aktivitātes šogad un jaunā dziesmas "Cīņa" versija ir viena no tām. Dziesmas ieraksts tapa pagājušā gada nogalē kopā ar mūziķiem Tomu Poišu, Ritvaru Garozu, Rūdolfu Daņilēviču, Kasparu Vizuli un Didzi Simanoviču..

Ozols par šo dziesmu saka: "Ir labi azpināties, to ka kāda daļa no maniem agrīniem ierakstiem dzīvo vēl šodien, un ir aktuāla arī 2021. gadā". 2001. gadā pie šī ieraksta Ozols strādāja kopā ar Žaku Bernartu.

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hip-hopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību uzsāka 1996. gadā grupu "Fact" un "Rool Makaz" sastāvā, bet solokarjeru – jaunās tūkstošgades sākumā ar debijas singlu "Neko 2005" (2000.), pēc kura sekoja albums "Cieņa un mīlestība" (2001.), "Augstāk, Tālāk, Stiprāk" (2002.), "Dūzis" (2003.) un 2009. gadā izdotais albums "Neatkarība". Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015. gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu "Atpakaļ nākotnē". Savas radošās darbības laikā Ozols uzstājies Dziesmu svētkos ar apvienoto kopkori, ar apvienību "Austrumubloks" viesojies pie eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, sasniedzis Zelta diska statusu ar albumu "Cieņa un mīlestība", kā arī "Augstāk, Tālāk, Stiprāk". Ozols saņēmis piecas Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!