Foto: Mārtiņš Cīrulis

Citā pasaulē, kurā nav pandēmijas ierobežojumu, droši vien kaut kad šajās dienās grupa "Prāta vētra" svinētu jauna albuma iznākšanu, bet vasaras koncerti Latvijā būtu izziņoti jau sen. Arī šī saruna, visticamāk, būtu cita – klātienē. Taču arī attālināti, ar ik pa laikam zūdošu interneta savienojumu, mums ir, par ko parunāt. Nule klajā laista apjomīga grāmata "Meklēt vienam otru" – vizuāli bagātīgs un atklāts biogrāfisks darbs, iznākusi jauna dziesma un video, bet pandēmijas laika tiešsaistes priekšnesumu lauciņā milzis vārdā "Prāta vētra" iesoļo ar videoalbuma pieteikumu, kam pirmizrāde notiks īpaši izveidotā vietnē šā gada oktobrī.

Ko īsti nozīmē šis videoalbuma formāts, cik bīstama mājsēdes laikā var būt "ieiešana rūķī", vai Renārs ir atrodams "TikTokā" un kurš ir visdārgākais "Prāta vētras" videoklips – par to mūsu turpmākajā sarunā.

Sāksim ar standartjautājumu šajā laikā. Kā esi pārdzīvojis šo nu jau vairāk nekā gadu ar pandēmiju un tās diktētajiem ierobežojumiem?

Domāju, līdzīgi kā visiem, ir sanācis izdzīvot ļoti dažādas sajūtas – no pilnīgas neziņas un bailēm līdz brīdim, kad saproti – jā, pasaule turpina griezties un kaut pa mazam solītim ir jādara savas lietas, jāseko aicinājumam.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!