Foto: Valts Kleins
Ar dziedātāja Igo uzstāšanos Valmierā atsāksies brīvdabas koncertu cikls "Mūda". Koncerts notiks 10. jūlijā pulksten 21.

Kā "Delfi" informē koncerta organizatori no Valmieras Kultūras centra, Igo izdziedās dažādu noskaņu skaņdarbus vienā no skaistākajām vietām pie Gaujas, Valmieras diskgolfa parka teritorijā, Dīvaliņa ielā.

Kopā ar Igo koncertā muzicēs taustiņinstrumentālists un komponists Jānis Strazds un bundzinieks Ainis Zavackis.

"Katrs "Mūda" koncerts ir muzikāls baudījums kultūras gardēžiem, kura laikā izvēlētā zaļā zona pati kļūst par jaunu, vēl neapgūtu skatuvi un vienlaikus - skaistu ainavisko scenogrāfiju. Pasākuma apmeklētājus sagaida gan muzikāls piedzīvojums, gan arī dabas radītu smaržu un sajūtu piepildīts notikums," par koncertu raksta organizatori.

Otrs šīs vasaras cikla "Mūda" koncerts notiks 21. augustā, kad Valmierā uzstāsies grupa "Tautumeitas".

Koncertu cikls "Mūda" – mūzika dabā – aizsākās pagājušajā vasarā, kad kopā ar mūziķiem Lindu Leen un Rihardu Lībieti, Kristīni Kārkli-Kalniņu un Martu Kristiānu Kalniņu, Daumantu Kalniņu un Romānu Vendiņu, Aiju Vītoliņu un Mārci Auziņu piedzīvojām četrām dabas stihijām veltītas koncertprogrammas.

Pasākuma biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs. Koncerts notiks, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus Covid-19 izplatīšanās ierobežošanai. Koncertu varēs apmeklēt tikai vakcinētas vai Covid-19 pārslimojušas personas.

Organizatori atgādina līdzi ņemt savu sēžamspilvenu vai pledu, kā arī padomāt par ērtu, laika apstākļiem piemērotu apģērbu. Pasākuma ilgums: stunda 20 minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!