Foto: Publicitātes foto
Šā gada 20. augustā pulksten 20.30 Vaidavas ezerā izskanēs koncerts, kurā piedalīsies mūziķu apvienība "Nepāriet" ar Imanta Kalniņa mūzikas programmu "Par lietām, kuras tā ar nekad nepāriet". Koncerts notiks uz ūdens - Vaidavas ezerā, mūziķiem un klausītājiem atrodoties laivās.

Kā vēsta organizatori, tas būs īpašs vakars uz ezera – kopīgi tiks sagaidīts saulriets pulksten 20:48. Līdz ar šo koncertu mūziķu apvienība nosvinēs izcilā komponista Imanta Kalniņa 80 gadu jubileju.

Apvienību "Nepāriet" veido Alise Joste, Evija Vēbere, Jānis Šipkēvics, Kārlis Josts, Lorete Medne, Matīss Čudars, Miķelis Putniņš un Rinalds Maksimovs.

""Nepāriet" sastāvā esam ļoti dažādi, katram no mums "Nepāriet" nozīmē, ko savu – kādam Imanta Kalniņa dziesmas ir bērnības atmiņās iekodēta latviskā identitāte, citam – sevis izzināšanas un attīstības process. Mani fascinē tas, kas vārdos nav izsakāms – tas brīnumainais, kas caurvij Imanta Kalniņa mūziku, un kas mūs pašus savstarpēji saista šajā mūzikā, ko kopīgi radām", stāsta Jānis Šipkēvics.

Muzikālā apvienība "Nepāriet" izveidota 2017. gadā, mūziķim Jānim Šipkēvicam sapulcējot domubiedrus, lai kopīgi izpildītu Imanta Kalniņa mūziku un 2019. gadā izdotu albumu "Pāri" un sniegtu koncerttūri dažādās Latvijas pilsētās.

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs. Laivu skaits ir ierobežots! Pasākuma norises vietā jāierodas vismaz divas stundas iepriekš – no pulksten 18.30. Koncerts paredzēts apmeklētājiem tikai uz ūdens transportlīdzekļiem.

Ierodoties uz pasākumu, jāuzrāda derīgs Digitālais Covid-19 sertifikāts, kas apliecina veikto vakcināciju, Covid-19 izslimošanu vai laboratorisko analīžu rezultātus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!