Foto: Publicitātes attēli
Oktobra sākumā klajā laists žurnāla "Mūzikas Saule" 2021. gada rudens laidiens. Šoreiz tā tēma – "cilvēki aiz". Uz žurnāla vāka — mūzikas menedžere Aleksandra Line.

Šajā numurā Anete Ašmane intervē Sandi Voldiņu un satiekas ar novadu koncertzāļu atbildīgām personām Miku Magoni, Timuru Tomsonu, Inesi Zagorsku un Diānu Zirniņu. Anna Marta Burve sarunājas ar dzejnieci un mūzikas menedžeri Aleksandru Lini. Savukārt "cilvēkus aiz" - klavierskaņotājus pārstāv Arnis Mūrmanis, skatuves meistarus — Mārtiņš Miķelsons, grimētājus un tērpu māksliniekus — Evija Dāboliņa, Baiba Grīna un Kristīne Pasternaka.

Šajā numurā par koncertu filmēšanu runā Ilze Jakovļeva un Juris Sējāns, par nošu pārrakstīšanu stāsta Līga Pētersone, Kārlis Kundrāts un Somijā dzīvojošais Raimonds Zelmenis, Dace Volfa satiekas ar koncertaģentūras "L Tips Agency" pārstāvjiem Gintu Putniņu un Juri Rudenko, bet Dāvis Eņģelis izjautā Arvīdu Bomiku par pagātni.

Šajā "Mūzikas Saules" laidienā Gundega Šmite intervē "Skaņu meža" viesi Elvinu Kuranu un turpina diskusijas par mūzikas saturu un šoreiz sarunājas ar Andri Indānu, Rolandu Kronlaku, Sandri Mūriņu un Helēnu Sorokinu; Aleksandra Line turpina detektīves gaitas un meklē no pasaules aizbēgušā ģēnija Hermaņa Sobela pēdas; Harijs Kadiķis sarunājas ar ģitāristu Rihardu Lībieti; Armands Znotiņš klausās Andra Vītoliņa mūziku; Velga Kince arhīvos rok ziņas par pirmajiem Dziesmusvētkiem; Daiga Mazvērsīte raksta par lielisko dziedātāju Mirdzu Kalniņu; Lauma Mellēna-Bartkeviča un Baiba Trinīte informē par balss ergonomiku; Inga Bērziņa slavē mūzikas terapeiti Mirdzu Paipari.

Jaunus CD vērtē Juris Griņevičs, Emīls Klaužs, Ēriks Miezis, Gunda Miķelsone, Toms Treibergs, Armands Znotiņš.

Žurnāla galvenais redaktors ir Orests Silabriedis, laidiena tēmas redaktore — Anete Ašmane.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!