Foto: Publicitātes foto

Latviešu grupa "Sub Scriptum" laidusi klajā mini albumu "Mīlestības", kurā iekļautas četras dziesmas. Albuma tapšanā piedalījušies mūzikas producenti Jānis Aišpurs un Kaspars Ansons. Līdz ar albumu publicēts albuma singla "Kam tādam" videoklips.

Kā "Delfi" informē grupas mūziķi, "Mīlestības" ir viņu patiesākais albums, jo tas stāsta par brīnišķīgi skaistām un ellišķīgi sāpīgām mīlestībām. Albumā dzirdams, kā grupa nirst savos dziļākajos un klusākajos ūdeņos, lai par tiem runātu skaļi. Kā saka grupas solists Kristers Rudzītis: "Citreiz ir veselīgi nonākt līdz akmeņiem, lai parunātos ar saviem aisbergiem."

Singla "Kam tādam" videoklipu veidoja Aleksandrs Ezeriņš un Elvis Lācis. Tas filmēts RTU Ķīpsalas peldbaseinā, un tajā piedalās profesionāla sinhronā dejotāja Jelizavete Kalmikova – Baltijas čempione junioru grupā ar četru gadu pieredzi mākslas peldēšanā. Klipā Jelizavete meistarīgi savij mūziku un dejas mākslu.
Aprīlī gaidāmi arī "Sub Scriptum" jaunā albuma prezentācijas koncerti Rīgā, Liepājā un Valmierā. Albums "Mīlestības" jau ir pieejams lielākajās mūzikas straumēšanas vietnēs.

Grupa "Sub Scriptum" dibināta 2017. gadā un izdevusi albumu "21. gs mode" (2020). Tās jaunākie singli "Siltumnīcā" un "Troksnis" ir iekarojuši topu virsotnes dažādās radio stacijās. Grupā darbojas Kristers Rudzītis (ģitāra), Alvis Kozuls (ģitāra), Armands Runcis (bungas) un Maikls Drobins (bass).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!