Latviešu rokgrupa "Sapņu fragmenti" izdevusi savu otro studijas albumu "Visums starp mums", kas seko 2020. gadā izdotajam rokgrupas "Sapņu fragmenti" debijas albumam - "Torņiem un ielejām".

Kā "Delfi" informē grupas mūziķi, albumu "Visums starp mums" caurvij tēma par attālumu, kas bieži pastāv pat starp vistuvākajiem cilvēkiem: "Attālumu attiecībās, kas atsvešina mūs, padara vientuļus un daudzreiz ir grūti pārvarams, tāpat kā visums - milzīgs, neierobežots, ledains tukšums, kas pat tuvāko mums zvaigžņu sistēmu - Centaura Alfu, padara cilvēkiem praktiski neaizsniedzamu".

Līdz ar jaunā albuma izdošanu, pie klausītākiem nonāk arī jauns singls - "Dejo naktī", kura galvenais vēstījums ir, ka būšana kopā ar īstajiem cilvēkiem ir eksistenciāli svarīga katram no mums.

Grupas "Sapņu fragmenti" mūziķi aicina uz albuma "Visums starp mums" prezentācijas koncertiem – 1. aprīlī Rīgā - Tallinas pagalma "Angāra" telpās, 14. aprīlī Rīgā - bārā "Republika", 13. maijā Limbažos - mūzikas bārā "Limbizkvīts", 16. jūnijā Līgatnē - radošajā kvartālā "Zeit".

"Sapņu fragmenti" ir 2017. gadā dibināta muzikāla apvienība, kuras sastāvu veido Edgars Kapteinis – vokāls un taustiņi, Undis Sprūdžs – ģitāra, Andris Rozenbergs – basģitāra un Klāvs Rencis – bungas. Paši sevi grupas dalībnieki raksturo šādi: "Katrs atsevišķi esam kā mazs fragments ar savu lielo sapni, bet kopā esam grupa "Sapņu fragmenti"". 2022. gadā grupa "Sapņu fragmenti" uzstājusies tādos festivālos kā "Summer Sound" Liepājā un "Bauska Taste", Bauskā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!