Foto: DELFI Aculiecinieks

"Šī ir mana kultūra, šīs ir manas mājas," dziesmā "Four Simple Words" kliedz Frenks Tērners, kurš 12. jūnijā koncertzālē "Palladium" iesildīja kanādiešu poppanka leģendu "Billy Talent", un būtu grūti atrast labāku moto šim vakaram, kurā ikkatrs trīsdesmitgadnieks varēja sajusties kā padsmitgadnieks.

Lai arī tehniski grupa dibināta 1993. gadā, tā pa īstam tā savu skanējumu un pašreizējo tēlu izveidoja vien 2000. gadu sākumā, kad arī izdeva pirmo albumu, kas, ak, cik oriģināli, tika nosaukts pašas grupas vārdā.

Nu labi, par grupas vēsturi var gari un plaši lasīt "Wikipedia", bet kā tad īsti bija, kad šie kanādieši, kuriem Rīgā bija jābūt jau 2022. gadā, bet patraucēja pandēmija, beidzot ieradās Latvijas galvaspilsētā? Īsā atbilde – lieliski. Garā atbilde – nāksies vien izlasīt visu recenziju.

"Rīga, mūsu pirmais albums iznāca pirms tieši 20 gadiem, tas nozīmē tikai vienu – mēs esam veci," šī atziņa, kas izskanēja no grupas vokālista Bendžamina Kovaleviča mutes, lieliski raksturoja aptuveno noskaņu. Visi priecīgi, bet, nu, tās hipotēkas nedaudz traucē.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!