Foto: Publicitātes foto
Ceturtdien, 21. decembrī, jauktais koris "PaSaulei" aicina uz Ziemassvētku labdarības koncertu "#HaraldsVAR" piecgadīgā puisēna Haralda atbalstam.

Visi ieņēmumi no koncerta biļetēm tiks novirzīti mazajam stipriniekam, kuram bērnu cerebrālā trieka ievērojami skārusi mobilitāti, radījusi kustību ierobežojumus un veselības traucējumus, raksta koncerta rīkotāji.

Kora dalībniekuem tapušas īpašas spēka zeķes ar "#HaraldsVAR" simboliku, kas "PaSaulei puišus spēcināja jau šovasar, kāpjot uz skatuves "Koru karos" .

Labdarības koncertam koris ir sagatavojis īpašu programmu – džeza ritmos skanēs Boba Čilkot "Mazā džeza mesa" (Little Jazz Mass), "Divpadsmit Ziemassvētku dienas" (Twelve days of Christmas), kā arī jau tradicionāli Ziemassvētku skaņdarbi "PaSaulītes" izpildījumā. Kopā ar kori koncertēs džeza trio – Santa Kauliņa (klavieres), Toms Valmiers (bass) un Artūrs Cukanovs (bungas).

Foto: Publicitātes foto

"PaSaulei" mākslinieciskā vadītāja Marta Ozola stāsta: ""PaSaulei" Ziemassvētku koncerts vienmēr ir ģimeniskās noskaņās un par sirsnīgu kopābūšanu. Šis gads ir bijis pilns ar lieliskām emocijām, un tieši tāpēc gada noslēgumā bija vēlme un sajūta, ka jāpaveic vēl kāds labs darbiņš. Koris ir kā otra ģimene, ar kuru kopā esam priekos un bēdās, un tas ir brīnišķīgi, ka ar kopīgu muzicēšanu arī spējam kādam sniegt kaut nelielu atbalstu. Ne tikai Haralda mamma Agnese ir lieliska kora dziedātāja, bet arī pats Haralds ir bijis aktīvs mazās "PaSaulītes" dziedātājs, kurš parasti Ziemassvētku koncertos ir gatavs visā iesaistīties un noteikti parunāt mikrofonā."

Koncerts norisināsies mūzikas un drāmas telpā "Oratorio", kas koncerta telpu īres naudu ziedos Haraldam. Loncerta vietā darbosies bufete, un visi tā vakara ieņēmumi arī tiks ziedoti Haralda varēšanas stiprināšanai.

Biļetes uz koncertu nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!