Fоtо: Kristaps Kalns

2000. gadu sākumā populārais mūzikas kolektīvs "Detlef", kura līderis un dibinātājs ir Uldis Dirnēns, aizvadītā gada rudenī atgriezās uz skatuves, uzstājoties pārpildītajā koncertzālē "Palladium". Tagad, pēc 15 gadus ilgas klusēšanas, grupa atgriežas arī ar jaunām dziesmām un pie klausītājiem nonāk viņu otrais singls "Veiksmīgāk nesanāk" no gaidāmā albuma, kas dienas gaismu ieraudzīs 2024. gada nogalē, portālu "Delfi" informē mūziķu pārstāvji.

"Šis ir turpinājums sērijai "neierakstītās un neizdotās dziesmas", šoreiz sadarbība ar 2012. gadu, kad dzima šī dziesmas ideja," stāsta Uldis Dirnēns/Detlefs.

Detlefs jeb Uldis Dirnēns plašu atpazīstamību iemantoja 2000. gadu sākumā, kā viens no muzikālā realitātes šova "Talantu fabrika" dalībniekiem. Radiostacijās panākumus guva viņa pirmie singli "Stils nevainīgs", "Četras sienas" un "Blind Actor". Debijas albums "Tu izliecies par sevi" iznāca 2004. gadā, savukārt 2007. gadā jau ar grupu "Detlef Zoo" iznāca otrais albums "Skapī", bet 2008. gadā Londonā tika ierakstīta tā versija angļu valodā "If It Makes Us Happy". Drīz pēc tam grupa darbību pārtrauca. 2023. gada pavasarī tika izziņots, ka Dirnēna grupa jau ar nosaukumu "Detlef" pēc ilga pārtraukuma uzstāsies Rīgā, koncertzālē "Palladium", un šis notikums guva milzīgu klausītāju atsaucību.

23. februārī "Detlef" uzstāsies Liepājā, kultūras namā "Wiktorija". Visas biļetes uz šo pasākumu jau ir izpārdotas. 24. februārī turpat notiks grupas papildkoncerts.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !