Foto: Publicitātes foto
Mūziķis Jānis Niedra laidis klajā savu trešo radio singlu un aicina klausītājus nekad nepārtraukt censties kļūt labākiem sev.

Kā vēsta mūziķis, dziesma radīta, turpinot sadarbību ar latviešu mūziķi un producentu Krisu Noa (Chris Noah, īstajā vārdā Kristu Indrišonoku), miksu un masteru īstenojis britu skaņu inženieris Kristofers Hariss. Dziesmai tapis arī teksta video, kuru veidojusi māksliniece Janta Jasjukēviča.

"Pēdējā pusgada laikā manā dzīvē ir bijuši lieli un skaisti notikumi. Ja agrāk naktis bija brīži, kurus gaidīju visvairāk, tad tagad es ar vien vairāk cenšos iemīlēt un iepazīt laiskus rītus. Tomēr, ar nazi pagātni arī negribu nogriest. Šķiet, bieži dzīvoju kā amerikāņu kalniņos, jo augstākā pašsajūtas pacēlumā izdodas tikt, jo lielāks kritiens pēc tam ir priekšā. Tomēr, lai kā arī negadītos, cenšos vislaik saglabāt optimistisku skatījumu ar pārliecību - arī šis kādreiz pāries. Un, pats svarīgākais, ir piedāvāt palīdzību arī citiem, ja redzi, ka tu varētu viņiem to dot," tā dziesmu komentē Jānis Niedra.

Jānis Niedra ir 1996. gadā dzimis dziedātājs, multiinstrumentālists, dziesmu mūzikas un tekstu autors. Radošo ceļu mūzikā sācis Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas sitaminstrumentu klasē. Mūzikas skolas gados guvis teicamus panākumus Latvijas marimbas spēles konkursos, kā arī ieguvis godalgotas vietas starptautiski. Augstāko izglītību ieguvis Apvienotajā Karalistē, kur britu un īru modernās mūzikas institūtā BIMM Bristolē padziļināti apguva dziesmu rakstīšanas prasmes.

Niedra iepriekš darbojies dažādos muzikālos projektos, kā arī rakstījis dziesmas vairākiem Latvijā zināmiem māksliniekiem, piemēram, Aijai Andrejevai, Elizabetei Gailei, Elzai Rozentālei.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!