Foto: F64

Kinoteātris "Forum Cinemas" piedāvā iespēju izbaudīt dziesmu konkursu "Supernova" tiešraidē uz lielākā kino ekrāna Baltijā. Kā "Delfi" informē kinoteātra pārstāvji, 3. februārī skatītāji varēs vērot konkursa pusfinālu, savukārt 10. februārī notiks fināla pārraide.

Šī ir pirmā reize, kad Latvijas nacionālo atlasi Eirovīzijas dziesmu konkursam iespējams redzēt arī uz kino ekrāniem.

Šā gada 3. februārī pulksten 21.10 "Forum Cinemas uz lielā ekrāna tiks pārraidīts dziesmu konkursa "Supernova" pusfināls, kurā 15 dalībnieki cīnīsies par ceļazīmi uz finālu. To savukārt būs iespējams vērot kino nedēļu vēlāk, 10. februārī plkst. 21.10. Konkurss izšķirs, kurš mūziķis pārstāvēs Latvijas valsti 2024. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas noritēs maijā Malmē, Zviedrijā.

"Supernova" jeb Latvijas nacionālā atlase Eirovīzijas dziesmu konkursam ik gadu ir viens no gaidītākajiem un apspriestākajiem popkultūras notikumiem. Latvija piedalās Eirovīzijā jau kopš 2000. gada, un ir izcīnījusi uzvaru vienu reizi, 2002. gadā, kad uzvaras laurus plūca Marie N dziesma "I Wanna". 2023. gadā, kad Latviju pārstāvēja grupa "Sudden Lights" ar dziesmu "Aijā", Eirovīzijas dziesmu konkursu pirmo reizi uz kino ekrāniem pārraidīja "Forum Cinemas", pulcējot simtiem skatītāju un atbalstītāju. Arī šā gada maijā "Forum Cinemas" gaidāmi pasākumi par godu Eirovīzijai.

Kinoteātra "Forum Cinemas" filmu repertuāru regulāri papildina gan jaunākās filmas, gan kultūras un mūzikas pasaules notikumi. "Forum Cinemas" ir vienīgais Latvijas kinoteātris, kurā līdz šim ir bijis iespējams oficiālos seansos vērot Eirovīzijas dziesmu konkursu. Biļetes uz "Supernova" pusfināla un fināla seansiem jau pieejamas forumcinemas.lv, kinoteātra mobilajā lietotnē un biļešu kasēs.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!