Foto: Publicitātes foto
Uz "Zelta saulrietu" skatuves programmu "ZZ Baltic Beach Party" desmitgades svinībās uzstāsies arī liepājnieki "Willow Farm". Tuvojoties festivālam, grupa piedāvā savu jaunāko skaņdarbu 'Ceļā uz Manhetenu', kura pirmatskaņojums paredzēts tieši festivāla laikā.

Willow Farm 'Ceļā uz Manhetenu'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/WillowFarm-CeljaaUzManhatten(demo).mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

Kā stāsta "Willow Farm" līderis Emīls Dreiblats, jaunākais veikums ir grupas ilggadējā dzejnieka Ingus Bērziņa skatījums jautājumā, kādēļ personīgu problēmu mocīts cilvēks varētu veikt ko tik briesmīgu, kas notika daudzus gadus atpakaļ Manhetenas salā, kad teroristi ietriecās Pasaules tirdzniecības centrā.

"Nevis reliģiskas pārliecības dēļ nogalināt cilvēkus, bet personīgā izmisumā tu vari izdarīt kaut ko tik skarbu un briesmīgu, kas skar tik ļoti daudz citus. Stāsts nav par politisku manifestu! Šī dziesma ir par personisku drāmu globālā mērogā," dziesmas ideju ieskicē Emīls Dreiblats.

"Te tālu tālu augstu virs mākoņiem
Zem manis sudrabains aeroplāns ēnu met
Man rokās cieši sažņaugta Boeing stūre
Mans kurss uz Manhetenu"

Jaunumi ir arī saistībā ar "Willow Farm" sastāvu. Grupas ilggadējā bundzinieka Matīsa Pavītola vietā pār sitamajiem instrumentiem turpmāk valdīs Edgars Šmiukšis.

Jau ziņots, ka festivālā "ZZ Baltic Beach Party" kā īpašie viesi ieradīsies mūziķi un grupas no dažādām valstīm – "Reigani" (Igaunija), "The Rasmus (Somija), "MADCON" (Norvēģija), "Skip The Use (Francija), ATB (Vācija), "Sistem" (Rumānija), Sash! (Vācija), "Zveri" (Krievija), "Tuklan" (Nigērija), "Audiosmog" (Vācija) un "Bedwetters" (Igaunija).

Biļetes uz festivālu nopērkamas "Biļešu Paradīzes" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā. Vairāk par festivālu – www.beachparty.lv, akcenti un sajūtas arī www.twitter.com/BBPLiepaja.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!