Foto: Publicitātes foto
Atceroties, ka festivāla organizēšanas un norises laikā notiek dažādi kuriozi, kas varētu interesēt arī lasītājus, "ZZ Baltic Beach Party" rīkotāji informē, ka arī šogad uzrakstīts pirmais "stāsts". Tas saistīts ar jautājumu, kur festivāla laikā dzīvos igauņu grupa, garāžroka eksperti "Bedwetters".

Vispirms festivāla ārlietu ministrs Ģirts Ziemelis, kura tiešākie pienākumi ir visdažādāko jautājumu kārtošana ar virkni īpašo viesu, saņēma e-pastu no festivāla biroja par dažādiem ar "Bedwetters" uzņemšanu saistītiem jautājumiem. Viens no tiem par viesnīcas jautājumu.

"Par palikšanu – pie Mareka [Mareka Mediņa – viens no festivāla rīkotājiem]," bija rakstīs vēstulē.

Ņemot vērā, ka festivāla laikā Liepājā norisinās arī Eiropas čempionāts basketbolā U-20 meitenēm, ka viesnīcu jautājums nākamajā nedēļā ir nevis sarežģīts, bet drīzāk neiespējams, darbu dunā teksts "Par palikšanu – pie Mareka", tika interpretēts tā, ka "Bedwetters" paliek pie Mareka Mediņa mājās, nevis, ka viesnīcu jautājumus organizē Mareks.

"Nakšņošanai 'Bedwetters' tiek piedāvāta Mareka Mediņa (viens no festivāla rīkotājiem) privātmāja, dažus kilometrus no Liepājas dienvidu virzienā," tika uzrakstīts "Bedwetters" menedžmentam.

"Ko???!!!" uzzinājis šo, smejoties teica Mareks Mediņš un piedāvāja "Bedwetters" džekiem tomēr nakšņot ērtā viesnīcā…

Vairāk par festivālu "ZZ Baltic Beach Party" – šeit. Nianses un sajūtas arī www.twitter.com.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!