Foto: F64
Remontdarbu dēļ Liepājā slēgta galvenā iela, taču "Baltic Beach party" laikā remontdarbus pārtrauks, portālam "Delfi" apliecināja festivāla organizētāji.

Kā novēroja portāls "Delfi", lai nokļūtu festivāla norises vietā, ir "jāmet" līkums gar Liepājas ostas rajonu. Novērojumi liecina, ka pilsēta ir daudz policijas, likumsargi dežurē pie katra krustojuma.

Visiem apmeklētajiem atgādinām, ka festivāla laikā Liepājas pilsētā noteikti vairāki satiksmes ierobežojumi. Satiksmei pilnībā būs slēgts Peldu ielas posms no Liepu ielas līdz Kūrmājas prospektam. Tāpat transports nedrīkstēs kursēt pa Kūrmājas prospekta posmu no Uliha ielas līdz Zvejnieku alejai. Satiksmei būs slēgta arī Zvejnieku aleja un Jūrmalas iela posmā no Liepu ielas virzienā uz jūru.

Šie ierobežojumi tomēr neattieksies uz operatīvo transportu, uz transportu ar speciālām caurlaidēm, kā arī uz vieglajiem taksometriem.

Liepājas pašvaldība aicina autovadītājus festivāla laikā ievērot arī pilsētā papildus izvietotās satiksmes ierobežojumu zīmes. Tāpat autovadītāji aicināti svētku laikā Liepājas ielās pēc iespējas pārvietoties ar samazinātu kustības ātrumu - līdz 30 kilometriem stundā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!