Foto: DELFI
Par "ZZ Baltic Beach Party" pirmās dienas, 22.jūlija, kulmināciju neapšaubāmi kļuva "Virgas Hard Orchestra" uzstāšanās, kuras noslēgumā, skanot dziesmai 'Liedagā', gaisā tika palaisti "sveču lampioni".

Foto galerija

Kā novēroja portāls "Delfi", tieši Ainara Virgas un "viņa orķestra" uzstāšanās, izpildot grupas "Līvi" dziesmas, ceturtdien, dienā, kad Liepājā sasniegts jauns karstuma rekords (vairāk lasiet šeit), piesaistīja vislielāko publikas uzmanību.

Foto: DELFI
Grupas uzstāšanās noslēgumā pie festivāla "Zelta saulrieta skatuves" gaisā tika palaisti mirdzoši sveču baloni, kas padarīja jubilejas festivāla atklāšanas dienu vēl neaizmirstamāku.

Piektdien, 23.jūlijā, "ZZ Baltic beach Party" programmu ar Ufo un viņa grupas uzstāšanos 18:00 atklās festivāla Lielā skatuve. Tāpat Lielā skatuve piektdien sola "Musiqq", "Bedwetters", "TāTāTā", "The Rasmus", "Audiosmog" un citu mūziķu priekšnesumus.

Savukārt "Zelta saulrieta skatuve" piektdien klausītājiem piedāvās ļoti interesantu, dažādām gaumēm atbilstošu latviešu grupu salikumu. Uz skatuves, sākot no 19:00, uzskaitījuma secībā uzstāsies "Willow Farm", "S.P.B.", Meldra&Johny Salamnder, "Eolika", "Menuets", Igo, "Dzelzs vilks", Miks Dukurs kopā ar grupu "Pent-In-Dreams", kā arī grupa "The Zuru".

Par notikumiem uz pārējām skatuvēm priekšstatu var gūt, apmeklējot festivāla mājas lapas sadaļu "Programma".

Kā ziņots, festivāls "ZZ Baltic Beach Party" šogad svin 10 gadu jubileju un pirmo reizi notiek trīs dienas un trīs naktis - no 22. līdz 24. jūlijam. Biļetes uz festivālu iespējams iegādāties "Biļešu Paradīzes" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!