Foto: DELFI
Ar gājienu un virkni pašmāju un ārvalstu mūziķu koncertiem Liepājas pludmalē 23. jūlijā turpinājās festivāls "ZZ Baltic Beach Party".

Foto: DELFI
Spītējot lietum, no Latvijas 1. Rokkafejnīcas ap 16:00 tradicionālajā "Baltic Beach Party" gājienā pa Liepājas ielām devās krietns pulks tirkīzzilā krāsā tērptu trokšņainu jauniešu. Lietus mitējās tikai pievakarē un festivāla norises netraucēja.

Foto galerija: ZZ BBP otrā diena

Festivāla Lielā skatuve tika atklāta 17:45, bet pirmais koncerts uz tās notika 18:00, kad uzstājās ilggadīgais festivāla vadītājs Ufo ar pavadošo grupu.

Foto galerija: ZZ BBP pirmā diena

Tāpat vakara gaitā uz Lielās skatuves kāpa duets "Musiqq", igauņu grupa "The Bedwetters", Arta Dvarionas projekts "Tā tā tā", somu grupa "The Rasmus", vācu mākslinieki "Audiosmog" un DJ ATB, kā arī Kaspar Kondrat.

Savukārt uz "Zelta saulrietu skatuves" piektdienas vakarā uzstājās "Willow Farm", "S.P.B.", "Meldra&Johnny Salamander", "Eolika", "Menuets", Igo un "Dzelzs vilks", kā arī "Pent-in-dreams" un "The Zuru".

Par muzikālo programmu "ZZ Beach Dance House" festivāla otrajā dienā rūpējās dīdžejs "Rudd", "ZaZzU", "Hipp&Ratsz Lukas", Ella vs."Discoteq", dīdžejs "Fudge" un "Pjulm", savukārt "SWH Lāgas kultūras namā" viesojās dīdžejs Japānis, Resnaisbobis un Forele, kā arī Kaspars un Striķis, rotaļniece Olga un citi.

"D-Light Summer Lounge" arī piektdien notika gan sportiskas aktivitātes, gan dīdžeju priekšnesumi. Dažādu stilu mūzika skanēja arī uz "Red Bull Coco Loco".

Atgādinām, ka 10. jubilejas festivāla īpašie viesi jeb desmitgades grupa šogad ir "Reigani". Festivālā uzstājas arī citi ārvalstu viesi - "Madcon", "Zvery", "Sistem", "Tuklan", "Skip The USE", "Bedwetters" un "Dario G".

Vairāk par "ZZ Baltic Beach Party" portāla "Delfi" īpašajā sadaļā


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!