Foto: DELFI
Arī sestdien, 24. jūlijā, Liepājas pludmalē turpinās "ZZ Baltic Beach Party", kas šogad atzīmē 10. jubileju. Festivāla noslēdzošajā dienā un naktī uz skatuves kāps grupas "Zveri", "Madcon", "Dario G", "Skip The Use", kā arī festivāla desmitgades grupa "Reigani" un virkne citu pašmāju un ārvalstu mūziķu.
Foto: Publicitātes foto
Lielās skatuves atklāšana būs 17:45, bet 18:00 festivālu ieskandinās "Radio Lāga" programma. Tāpat vakara gaitā uz Lielās skatuves kāps "Tumsa", Gačo, "Sistem" no Rumānijas, kuri izpildīs arī dziesmu 'Liedagā' (vairāk - šeit), grupa "Zveri" no Krievijas, "Reigani", kas sola īpašu šovu, kā arī "Madcon", "Dario G" un pašmāju ballīšu varoņi "Labvēlīgais tips".

"Zelta saulrietu skatuve" aicinās uz grupu "In The Box", "Deep Silence", "Triānas Parks", "Pērkons", Sērkociņfabrikas vokāli instrumentālais ansamblis, "Skip the Use", "Double Faced Eels", "Mr Rally" uzstāšanos, bet vakara dzīvās mūzikas programmu noslēgs Andra Kiviča un grupas "Z-Scars" atgriešanās uz skatuves (vairāk - šeit).

Foto: Publicitātes foto
Tāpat ar plašu programmu turpinās darboties arī "ZZ Beach Dance House" un "SWH Lāga Kultūras Nams". Krāšņs 20:30 solās būt aeroakrobātikas šovs "The Flying Bulls", kura laikā virs Liepājas pludmales tiks izpildīti neredzēti triki. Vairāk par to lasiet šeit.

Ap plkst 23:40 gaidāms jūras uguns šovs, kā arī izskanēs festivāla himna.

Foto galerija: ZZ BBP otrā diena

Foto galerija: ZZ BBP pirmā diena

Jau ziņots, ka festivāls "ZZ Baltic Beach Party" šogad atzīmē savu 10. gadadienu, pirmo reizi apmeklētājus pulcējot trīs dienu garumā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!