Foto: Māris Morkāns, Dagnija Bernāne, Andrejs Strokins, LETA

Arī februāra pēdējā nedēļa iesākās ar kino pirmizrādi – 25. februārī pie skatītājiem nonāca filmas "Padomju džinsi" pirmās divas sērijas. Un tas arī tika ar vērienu nosvinēts. Vēl viena filmas pirmizrāde "Podnieks par Podnieku. Laika liecinieks" atklāja starptautisko dokumentālā kino festivālu "Artdocfest/Riga", bet reperis Gustavo laida klajā savu autobiogrāfiju un dziesmu tekstu grāmatu. Rēzeknē tika pasniegtas "Boņuka" balvas, bet Rīgā un Daugavpilī atklātas jaunas izstādes. Savukārt garā gada papildu diena – 29. februāris – paliks vēsturē kā Jaunā Rīgas teātra atjaunotās un pārbūvētās ēkas atklāšanas datums. Par šiem un citiem kultūras notikumiem pagājušajā nedēļā – desmit fotogalerijās.

Pēc ilgāka laika pārtraukuma atkal apvienojusies supergrupa "Liepājas brāļi", kas pagājušajā nedēļā bija sapulcējušies uz mēģinājumu Rīgā, lai gatavotos Ainara Virgas 60 gadu jubilejas lielkoncertiem "Liepājnieks".

Mēģinājumā piedalījās mūziķi Uldis Marhilevičs, Igo, Guntis Veits, Guntars Račs, Ainars Virga, Valdis Alviķis un Andris Alviķis, un koncertos, kuri notiks 6.aprīlī, tieši Ainara Virgas dzimšanas dienā, Liepājas Olimpiskajā centrā un 22. jūlijā Dzintaru koncertzālē, skanēs "Liepājas brāļu" populārākās dziesmas: "Ej uz visām debess pusēm", "Džordano Bruno", "Pilsētā, kurā piedzimst vējš", "Liedagā", "Tikai tā", "Uz Ūliha un Peldu ielas stūra" u.c. skaņdarbi.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" tīklā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!