Foto: mosfood
Sātīgs un garšīgs veģetārais rasols.

::recepte::

Vārītas sarkanās pupiņas sajauc ar sagrieztiem kartupeļiem, bietēm, marinētu gurķi, zaļumiem, zirnīšiem.

Ar krējumu un majonēzi sajauc tikai pirms ēšanas.

15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vārītas sarkanās pupiņas vārīti kartupeļi zaļie zirnīši, konservēti vārītas bietes marinēts gurķis zaļumi majonēze skābs krējums

Sagatavošana

1

Vārītas sarkanās pupiņas sajauc ar sagrieztiem kartupeļiem, bietēm, marinētu gurķi, zaļumiem, zirnīšiem.

2

Ar krējumu un majonēzi sajauc tikai pirms ēšanas.

Iesūtīja: Maruta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!