Foto: Matīss Markovskis/Kaspars Teilāns/Kadrs no filmas/LETA

Jaunā, 2024. gada pirmā nedēļa kultūras nozarē nesa vairākus jaunumus. Valmieras teātrī pirmizrādi piedzīvoja iestudējums pat slaveno valmierieti, Latvijas sporta leģendu, soļotāju Jāni Daliņu, tika izziņoti Nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps" nominanti, kā arī prezentētas vairākas grāmatas. Par šiem un citiem kultūras notikumiem gada pirmajā nedēļā – sešās fotogalerijās.

Zoodārzā ar koncertu un torti nosvinēta jaunas bērnu grāmatas izdošana

Spītējot salam un sniegam, aizvadītajā nedēļā, 4. janvārī, Rīgas zoodārza Abinieku mājā pulcējās mazi un lieli Jeļenas Skuratovas un Marinas Heniņas draugi un kolēģi, lai kopīgi nosvinētu grāmatas "Zoodārzs. Skaitām līdz 10" dzimšanas dienu. Pasākumā tika spēlēta viktorīna, muzicēja grupu "STandART" un "Ēnu kaleidoskops" mūziķi, bija apsveikumi un svētku torte.

"Zoodārzs" ir jautra un aizraujoša grāmata, kurā teksts un ilustrācijas papildina viens otru. Tās radīšanā ir satikušās divas spilgtas personības: autore Jeļena Skuratova un māksliniece Marina Heniņa. Grāmatu latviešu valodā atdzejojis grupas "STandART" mūziķis Kalvis Kluburs.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!