Foto: Publicitātes foto
Lielajai mūzikas balvai 2012 nominācijā Par izcilu darbu ansamblī izvirzīts klarnetists Guntis Kuzma. Viņš balvai izvirzīts par muzicēšanu koncertā "Kontrasti" 2012. gada 23. martā Lielās ģildes Minsteres zālē, "Garanča & Šišons. Jaungada gala koncertā" 28. decembrī Latvijas Nacionālajā operā un 30. decembrī Lielajā ģildē, LNSO un "Sinfonietta Rīga".

Guntis Kuzma ir Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra un "Sinfonietta Rīga" klarnešu grupas koncertmeistars, kā arī vairāku kameransambļu dalībnieks. 2012. gadā atzīmējams visupirms Gunta Kuzmas spilgtais sniegums Bēlas Bartoka trio "Kontrasti" atskaņojumā Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra kamermūzikas koncertā 23. martā Lielās ģildes Minsteres zālē. Izcils bija Gunta spēlētais basklarnetes solo Jaņņa Ksenaka skaņdarbā "Échange" basklarnetei un ansamblim koncertā "20. gadsimta melnās pērles" 25. oktobrī Jaunās mūzikas festivālā "Arēna". Lieliska bija arī Gunta Kuzmas spēle "Garanča & Šišons. LNSO Jaungada GALA" koncertos 28. decembrī Latvijas Nacionālajā operā un 30. decembrī Lielajā ģildē.

Jau ziņots, ka portālā "Delfi" līdz 18. februārim norisinās Lielās mūzikas balvas 2012 publikas balsojums, par savu simpātiju var nobalsot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!