Foto: Shutterstock

Šī gada 23. februārī mūžībā devusies Daugavpils teātra aktrise Maija Korkliša, platformā "Facebook" paziņojis Daugavpils teātris.

"Ar smagu sirdi paziņojam, ka šonakt, 23. februārī, mūžībā devusies mūsu brīnišķīgā aktrise Maija Korkliša (1968-2024)," rakstīts teātra paziņojumā.

Paziņojumā uzsvērts: "Maija ar Daugavpils teātri bija kopš tā atjaunošanas 1988. gadā, kad ienāca šeit ar tikko izveidoto aktieru kursu."

Savā karjeras laikā aktrise spēlējusi dažādās izrādēs - "Pie klusiem ūdeņiem", "Pa Laimes lāča pēdām", "Paradīze", "Kaija. Izmeklēšana", "XXL", "Revidents Sylagolā", "Hantele killeram", "Bīstamais pagrieziens", "Latgaliešu rulete", "Īsa pamācība mīlēšanā", "Kaija. Under construction", "Mazais princis" un citās.

"Uz skatuves un aizkulisēs viņa vienmēr bija šarmanta, sievišķīga, cēla, gaiša un ar neaprakstāmu iekšējo spēku," publikācijā raksturota Korkliša.

Tāpat Daugavpils teātris atgādina, ka Korkliša bijusi arī "skatuves runas pasniedzēja jaunajiem aktieriem un dalījās ar savām zināšanām un mīlestību pret teātri arī ar bērniem".

Informācija par atvadīšanos no aktrises sekos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!