Foto: Publicitātes foto

Dailes teātrī jaunais mācību gads 31. augustā un 1. septembrī tiks sagaidīts ar izrādi "Pīters Pens" un tradicionālo skolas sākuma pasākumu.

1. septembrī un 2. septembrī plkst. 16 sāksies tradicionālais skolas sākuma pasākums, kas Dailes teātrī notiks jau sesto reizi un kam šoreiz dots nosaukums "Nosvini skolas sākumu Dailes teātrī kopā ar Pīteru Penu!".

Paredzēts, ka pasākuma dalībniekiem būs iespēja piedalīties dažādās interesantās aktivitātēs, kuras piedāvās Latvijas Nacionālā bibliotēka, Latvijas Gumijlēcēju klubs, "Global fitness", Latvijas Mazpulki, AS "Laima", kā arī "Bioderma". Pasākuma dalībnieki varēs apgūt stepa dejas soļus Māra Pūra vadībā, liet sveces un nofotografēties, lai uzreiz saņemtu fotogrāfiju. Tiks piedāvātas arī citas atraktīvas radošās darbnīcas. Sadarbībā ar "Laima" būs iespēja iegūt pārsteiguma balvas pirms izrādes sākuma laimīgo krēslu izspēlē.

Izrādē "Pīters Pens", ko iestudējusi režisore Laura Groza-Ķibere, titullomu atveido Dainis Grūbe. Pārējās lomās redzama Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Kristīne Nevarauska, Indra Briķe, Artis Robežnieks, Kaspars Zāle, Pauls Iklāvs, Gints Grāvelis, Juris Bartkevičs, Pēteris Liepiņš, Ērika Eglija, Artūrs Dīcis, Edijs Zalaks, Niklāvs Kurpnieks, kā arī Anete Krasovska, Ieva Sarma, Alise Bokaldere, Kitija Geidāne, Emīlija Berga, Linda Karlsone, Elizabete Linde un Annika Auziņa.

Iestudējuma scenogrāfs ir Aigars Ozoliņš, kostīmu māksliniece - Ilze Vītoliņa, komponists - Kārlis Auzāns, horeogrāfe - Liene Grava. Izrādes video mākslinieks ir Roberts Rubīns, gaismu mākslinieks - Mārtiņš Feldmanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!