Foto: Publicitātes foto

Mūsdienu deju studijas "Buras" pamatsastāva dejotāji aicina uz dejas izrādi "Cikls" 17. martā kultūras telpā "Hanzas perons". Šī izrāde top kā saruna ar skatītāju, kur 14 jaunieši ar dejas palīdzību runās par cikliskumu mūsu dzīvēs, par ceļa izvēli un laiku kā atskaites punktu.

Deju grupa "Buras" ir viena no vadošajām mūsdienu deju studijām Latvijā. "Buras" vada Edīte Ābeltiņa, pieredzējusi horeogrāfe, Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki koncertu mākslinieciskā vadītāja un laikmetīgās dejas eksperte.

Šis uzvedums piedzīvoja pirmizrādi 2023. gadā trīs pilnībā izpārdotos koncertos deju grupas mājvietā Salaspilī. Skatītāju lieliskās atsauksmes un pozitīvais vērtējums kalpoja kā motivācija "Ciklu" parādīt arī skatītājiem Rīgā. Šajā dejas izrādē laikmetīgā deja mīsies ar īpaši izveidotu scenogrāfiju un gaismas režiju, kā arī pašu dejotāju emocionālo un juteklisko aktierspēli.

Izrādes ilgst stundu un 15 minūtes. Režija: Edīte Ābeltiņa. Horeogrāfi: Edīte Ābeltiņa, Dace Mihailova un Ksenija Simanova. Gaismas režija: Aivis Tučs. Scenogrāfija: Liena Šiliņa.

Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!